Wine and dine - och ett tåg som inte fanns

Igår träffade jag en nära vän, vi firade att vi känt varandra i ett år. Det blev vin - rött och vitt , varför välja? - och hemgjord pizza!



Vi gjorde en egen deg på mjöl, salt, jäst, olja och vatten. Väldigt simpelt. Därefter fick degen jäsa en stund och vi högg in på första flaskan vin. Vi satt och snackade skit och hade det trevligt. Sen var det dags att fixa pizzan. Vi gjorde en röra på köttfärs och krossade tomater som vi hade på. Sedan toppade vi med bacon, lök och skivade champinjoner. Och så ost såklart! In i ugnen och klart efter ca 15-20 minuter. Det var sååå gott!!

När vi ätit satte vi på nån dålig romantisk film som vi mest hade på i bakgrunden medan vi snackde om allt mellan himmel och jord. Det var en väldigt mysig kväll, och det kommer att bli tråkigt att lämna Skottland eftersom hon är här. Men vi ska försöka ses i vår, kanske åka på en gemensam semester!

ÅÅhhh.... måste bara få berätta... skulle ta tåget hem. Vi visste inte när tågen gick så vi knatade ner till stationen och hoppades på det bästa. Hade missat ett tåg med 5 minuter, alltså 25 minuter till nästa. Och det var en kall kväll. Jag frös. Som tur var hade jag ju sällskap i alla fall eftersom min väninna skulle ta samma tåg för att åka till sin pojkvän och nån fest. Vi sitter på tåget och väntar på avgångstiden i ca 10 minuter. Så säger de i högtalarna "this is the train for X". Och vi skulle inte till X. Vi hade satt oss på tåget som skulle mot Y. Trodde vi, och alla andra i vagnen. Så alla i tåget reser sig och kliver av. Förvirringen är total. Vi lyckas hitta nån som jobbar där som informerar att japp, det här tåget går till X. Alla ser på varann. Men... det stod ju att tåget på plattform 11 skulle gå till Y...? Tydligen inte... är bara att vänta på nästa tåg. Ytterligare 30 minuter på en kall tågstation.

Men hemma väntade en varm och skön säng :)

Kommentarer
Postat av: Laila

Händer något speciellt i veckan?



Sov gott:)

2010-11-14 @ 22:22:22
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0