Home sweet home

Det här blir ett kort inlägg, ska fortsätta packa upp mina väskor strax. Jag gick upp 4.15 imorse, fixade det sista i lägenheten, åt en snabb grötfrukost med kiwi och kånkade ner alla väskor de tre låååånga trapporna. Taxi kom klockan 5, precis som jag beställt. I like!

Flyget gick 7. Och vet ni? Man fick en frukost: ägg och bacon, svamp, tomat och korv. Och en macka med smöroch marmelad. Jag avnjöt denna brittiska frukost med en kopp inte alltför gott flygplanste. Sedan var det byte i London. Gick en sväng på terminalen och inväntade info om gaten. Tråååkigt. Jag skulle ju inte köpa nåt, och jag hade min kabinväska och min laptop att släpa på. Köpte en flaska vatten till slut och satte mig på en bänk och läste.

På andra flygningen fick man lunch - en macka med äggmajonäs och skinka. Inte direkt min favorit... majonäs är ingen höjdare. Men jag var hungrig :p

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och håller på att packa upp alla grejer. Jag har hunnit köpa mig ett månadskort på Friskis&Svettis, så imorgon blir det årspremiär för mig. Yay!! Har längtat efter riktig svensk jympa.

Godnatt på er (blev ett längre inlägg än jag hade tänkt)!

Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?!

- wunderbart!

2010-11-26 @ 00:50:07
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0